Laravel Website Oluşturucu

Microweber Laravel ve Bootstrap üzerine kurulmuş açık kaynaklı bir web sitesi oluşturucu, CMS ve online mağazadır. Kullanıcıların WYSIWYG deneyimi ile hızlı bir şekilde her türlü web siteyi ve online mağaza oluşturmasını amaçlamaktadır.

Web sitesi düzenleme deneyimine bir örnek:


Microweber’ın ana özellikleri şunlardır:

  • Sürükle bırak: Öğeleri sayfanızı ve modülleri sürükleyip bırakabilir ve öğeleri düzenleyebilirsiniz. Sürükle ve Bırak yöntemi ile tüm içerik türleri için geçerlidir: görüntüler, metin alanları, videolar ve çeşitli modüller ve ek özelleştirme seçenekleri. Kullanıcılarınızın içeriklerini düzenleyebilmeleri ve oluşturabilmeleri için kodlama deneyimine gerek yoktur.
  • Canlı düzenleme desteği: web sitenizin içeriğini tasarım içine yazabilir ve yönetici paneli görünümü ile web sitesi arayüzü arasında geçiş yapabilirsiniz.
  • Online mağaza oluşturucu ve ödemeler: Microweber bir online mağaza ile birlikte gelir, bu yüzden tek yapmanız gereken fiyat ve ürün eklemeye başlamaktır. Online mağazanın temel özellikleri ödemeler, müşteri listesi, yapılandırılabilir gönderim seçenekleri, müşteri sipariş durumları, özel alanlar ve sipariş bildirimleridir.
  • Marketplace şablonları: Microweber, hızlı bir şekilde başlamak için şablonları satın alabileceğiniz bir mağasaya sahiptir.

Bu website oluşturucuyu kullanmak için github reposuna gidebilirsiniz.

  Alıntı Yap

KARABAY A, 2020 . Laravel Website Oluşturucu,

https://www.karabayyazilim.com/blog/laravel-website-olusturucu-2020-06-01-193028

(Erişim Tarihi : 02 Mayıs 2020).


  Bu yazıyı paylaş

Yorumlar (2)

  • murad Yanıtla

    Bilgi icin tesekkurler. Microweber ile ilgili bir video serisi varmi ? Multilanguage destekli mi ?

    3 yıl önce
    • ALİ KARABAY Yanıtla

      Evet eğitim serisi youtube da var ve multilanguage desteğide var

      3 yıl önce

Yorum Yap

Abone Ol
Blog yazılarımdan ilk siz haberdar olmak için email bültenine kaydolun